Nuxe Nuxuriance Ultra Nachtcr Verstev. A/age 50ml

CNK: 3357035

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Nuxe Nuxuriance Ultra Nachtcr Verstev. A/age 50ml

Nachtcreme voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing voor alle huidtyes


Richtprijs

€ 47,90

Gegevens

Deze nachtcrème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing met biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea regenereert de huid en geeft het gelaatsovaal weer vorm en volheid

Meer informatie

EAN Code 3264680009266
Indicaties

Nachtcreme voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing voor alle huidtyes

Gebruik

Breng de nachtcrème voor verbeterde dichtheid totale anti-ageing Nuxuriance® Ultra 's ochtends na een perfecte reiniging aan op het gelaat, de hals en het decolleté, na het Serum Nuxuriance® Ultra.1. Verwarm een kleine hoeveelheid nachtcrème tussen de handpalmen. 2. Breng aan op het gelaat, de hals en het decolleté, met masserende bewegingen met de 2 vlakke handen, van onder naar boven. Herhaal 3 keer. 3. Strijk de rimpels van het voorhoofd glad door met de twee wijsvingers van links naar rechts over de lengte van de rimpels te gaan. Herhaal 3 keer. 4. Tik met de vingertoppen op het gelaatsovaal en onder de kin. Herhaal 3 keer.

Samenstelling

Bevat ten minste 91% natuurlijke ingrediënten (waaronder biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea en cactusvijg). Zonder parabenen.Parfum van oranjebloesem, framboos en sandelhout.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Nuxe